Pressreleaser

Next

Pressbilder finner du HÄR.

-----------------------------------------

8 januari 2013

Zillah & Tottes Smaskiga Rädisor – i samarbete med BRIS 

Nu har Weibulls nya kampanj för BRIS (Barnens Rätt i Samhället) dragit igång, där svenska artister säljer goda grönsaker som man själv får plantera. Zillah & Totte står för Smaskiga RädisorTobbe Trollkarl med Magiska MorötterMojje med Ätbara Blommor och Markoolio med Jättestora Solrosor.

För varje påse som säljs går 2kr direkt till BRIS – det kan verka lite, men det blir jättemycket pengar i slutändan om många köper. Så passa på att plantera lite smaskiga rädisor nu i vår! 

Fråga efter fröna i välsorterade blomsterhandlar, eller bland annat på byggvaruhus som K-Rauta. Finns även att köpa på internet, till exempel Lilla Fiskaregatans Trädgårdsbutik

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pressrelease 8 maj 2012:

Ny singel och sommarturné för Zillah & Totte

Nu har det den fjärde säsongen av ”Ap-Tv med Zillah och Totte” precis avslutats på TV4 och det är dags för den populära duon att möta sin publik på andra sätt. Zillah & Totte inleder sommaren med att släppa en ny singel och sen ge sig ut på vägarna för att uppträda på scener runt om i landet. 

– Den nya singeln skiljer sig en hel del från våra tidigare låtar och den här gången är det Wille Crafoord som stått för låtskrivandet, berättar Zillah.  Det är en härlig och glad låt som handlar om att det inte alltid går som man vill men att man ändå ska gilla läget. Det har Totte lite svårt för, men han får lära sig. 

Zillah & Totte bjuder på en föreställning som roar alla åldrar. Sketcher och aktuell musik blandas med improvisation och mycket publikontakt.  

– Vi har lite kärlekstema på showen i år, berättar Zillah. Totte har tänkt ut hur han ska kunna bli kung och har siktet inställt på prinsessan Estelle.

Här ser du nya singeln ”Vill det du får till” : http://www.youtube.com/watch?v=PWnZyrL1K9U 


Här ser du Zillah & Totte i sommar: 

5/5 Kolmården
20/5 Halmstad
26/5 Avesta
2/6 Kisa
3/6 Gävle
7/6 Karlstad
9/6 Ronneby
16/6 Allingsås
17/6 Umeå
24/6 Eskilstuna
29/6 Grums
30/6 Ludvika
8/7 Stockholm, Skansen
9/7 Höje
28/7 Helsingborg
4/8 Mörrum
11/8 Ljungsbro
12/8 Eskilstuna
25/8 Trelleborg
1/9 Mariestad

Nya datum tillkommer! Schema, pressbilder mm på www.zillah.se


Pressrelease 8 februari 2012:

AP-TV med Zillah & Totte – ny säsong på TV4

Söndagen den 12 februari drar den fjärde säsongen av ”Ap-Tv med Zillah & Totte” igång på TV4. Några av gästerna som besöker Zillah & Totte i studion den här gången är Sara Varga, Sean Banan, Ulrik Munther, Markoolio och gladiatorn Hero. I premiärprogrammet gästar Kim Sulocki och Molly Sandén. 

Totte blev lite undrande när han hör Svampbobs röst inifrån sminklogen, berättar Zillah, men de visar sig att det är  Kim Sulocki som gör rösten till Svampbob fyrkant. Han testar sen att dubba Totte för att visa hur Totte låter som en liten osäker apa och en självsäker apa.

Ett nytt inslag i programmet är ” Vuxen TV”  där Totte försöker ta reda på vad som händer när man blir vuxen. Man måste jobba, man får gifta sig, skaffa barn, måste betala skatt osv. I söndagens avsnitt vill Totte veta hur det är att få bestämma och träffar bla chefen för Gröna Lund.

Säsong 4 av ”Ap-Tv med Zillah & Totte”  sänds i 10 avsnitt med start den 12 februari. Söndagar i TV4 kl 7.25.


Pressrelease 1 september 2011:

Sommarens succéturné med Zillah & Totte fortsätter i höst

Hela sommaren har världsmästarna i varité, buktalerskan Zillah och apan Totte uppträtt på scener runt om i landet. Mottagandet har varit fantastiskt från både publik och press, och på många ställen talas det om publikrekord. Nu fortsätter turnén närmast med festivalen Granny Goes Street i Falun på lördag och sen vidare till Vrestorp, Västerås, Valbo, Linköping, Upplands Väsby och Partille.

Sagt i press om föreställningen:

”Apkonster drog stor publik till Tribunen. Barn köade som till den värsta rockkonserten när Zillah & Totte höll buktalarshow” – Söderhamnskuriren

"Linda Bengtzing och Wolfman Jack med flera får ursäkta, men det var en apa som vann publikens hjärtan med hull och hår. Radarparet Zillah och apan Totte bjöd på en show utöver det vanliga. När Totte sjöng sin kontaktannons och efterlyste damer i lämplig ålder var det många som kände sig kallade”  – Folkbladet

”Rekordinsamling i Ljungsbro. Folk vallfärdades från både Ödeshög och Finspång för att se allt från Zillah & Totte till att fiska kräftor längsmed kanalen.” – Corren

”Snart hade han [Totte] tagit över föreställningen. Ingen kan ta ifrån den burduse glappkäften sin charm och kaxighet.” – Blekinge Läns Tidning

”Lady Gaga-apa förband till Kungen” – City

”Barnen älskade Zillah och Totte ”  – Gävle Dagblad
Dist.

© ZoT Production AB 2017